Terug naar overzicht

Terugblik op Prolands: wij vierden 15 jaar Praktijksteun!

Wat een dag! Op 7 september vierden we op ons eigen festival Prolands het 15-jarig jubileum van Praktijksteun, samen met zusterorganisaties (Evie en Sitis), collega’s, partners en kinderen.

Het zonnetje scheen, de band zorgde voor de juiste (dans)muziek, de Ofyr stond aan, er werd volop genoten van lekker eten, we dansten in de silent disco en de kinderen genoten van het springkussen, lieten zich schminken of vermaakten zich in de kidscorner. Voor een vleugje extra plezier zorgde onder andere het ‘complimentenmeisje’, dat vrolijk door het publiek zwierde en de mooiste complimenten uitdeelde.

Een bijzonder moment van de dag was de overhandiging van het ‘vriendenboek’ vanuit de PVT van Praktijksteun. Een prachtig gebaar waarin wordt stilgestaan bij de afgelopen 15 jaar, met ruimte voor herinneringen en verhalen van alle huidige collega’s.

Als kers op de taart draaide er in onze kantine, dat om was gebouwd tot bioscoop, een film met daarin onze eigen collega’s in de hoofdrol.

Kortom, aan alles was gedacht! Deze dag was er weer eentje voor in de boeken. Mooi en bijzonder dat we op deze manier samen terugblikten op 15 jaar Praktijksteun.

Op naar de volgende mijlpaal!

PS Wil jij hier de volgende keer ook tussen staan? Neem dan eens een kijkje bij onze openstaande vacatures.